Sunday, December 6, 2009

Day 5 : HTN (Sunday)

(2008 - langit biru di korea.... From SEOUL Inchion to KLIA...)

Breakfast 9.00am :
Self made Tortila (with tuna cunks + onion + salad)
Air kosong

Lunch 2.30pm :
Bihun sup resepi campak campak (lobak merah, ayam)
2-3 potong kek buah
Air oren sunquick (sejuk)
Air kosong

Dinner :
5 keping biskut chipsmore
Air kosong

Nota:
Kena penuhkan peti ais dengan makanan2 berkhasiat esp buah, sayuran
tambah stok biskut low fiber..


6 comments:

Anonymous said...

try to avoid iced drink. me, for 3 days telan hot drinks especially teh halia panas, amazingly, perut aku yg almost sebulan memboyot tak pasal2, kempis sket.hehehehe.


-bestfreng-

Iza Shariza said...

biskut IKO pun ok... try la.. sedap plak tu..iklan free je ni..

DJari-Hana said...

Bestfreng :
TQ for the tips. Memang tgh usaha nak avoid ais .. Eh, teh halia panas tu buat sendiri ek?

Iza :
Biskut IKO? TQ for suggesting. Nanti nak kena cari n try.. Product Cosway ke ni? hehehehe

Iza Shariza said...

bkn ler.. byk kat kedai...

Anonymous said...

iza, biskut IKO tu sedap kang...aku dulu slalu jugak munch. full of fibre. ada byk perisa mek Na oii. pi sumermarket pun byk.

Cik Yah ada sini?rajin sungguh mai..

-bestfreng-

DJari-Hana said...

iza : I thot another product of Cosway.. ko kan duta Cosway..not forgetting corelle as well.. huhuhu

Bestfreng : Korang berdua ni duk cite pasal IKO.. Nampaknya kena la pi intai2 kat mart hujung minggu ni.

Haah, cik yah ada sini,baru sampai petang smalam.Lepak KL till MaulidurRasul. Meh la sini. Leh lepak,makan2, mandi kolam. huhuhu