Saturday, February 19, 2011

Wedding Yen - my officemate

Entry Tertunda - 12 Februari 2011 (a lovely Saturday)
Seawal 7.30 pagi Yen n her sister (ida) dah ring my door bell .
Kenapa umah saya?
Sebabnya masjid untuk akad nikah/ dewan untuk 2nd event dekat sgt2 ngan umah saya. So Yen tak perlu nak ulang alik dr Sentul ke masjid/dewan since kat dewan takde bilik persalinan.. tengah renovate agaknya.
Untuk mudahkan pengantin, saya telah offer umah saya untuk jadi umah bersanggah? hehehe.

Setelah berbulan2 Yen duk mengira hari, membilang waktu,
akhirnya tiba jugak hari yg di nanti..
Its her wedding day ..akad nikah + majlis dewan.
Kak Ana pon teruja sama tau Yen.. Nak sama2 meraikan awak punya big day..
& am so blessed Yen sudi nak berkunjung kat umah akak untuk make-up pengantin(akad + majlis dewan) n bersiap2 for the 2nd event at the noon.

Yen tengah diandam oleh pro make-up. Emma Pesona. Cantik! Natural!
Yen is wearing grey outfit for her akad nikah.


Yen with her make-up artist. Emma.
Cantik kan Yen? Gorgeous!!



Pelamin kat dewan.. Nice..By mutiara catering.. bagus caterer ni..Siap ada pakej untuk pelamin skali... One for all..


Yen + Hafiz..
Congrates to both of u..
Moga perkahwinan yg dibina ini kekal bahagia hingga ke akhir hayat... AMIN



The boys.. Wafiey(anak Zam) + Faris(anak Aishah)
Pandai dorang main aumm cak... hehehe.

Bila ada wedding mcm gini.. jadi tpt kawan2 melepak/berkumpul..
Seronok jugak.. Time kat opis susah nak berkumpul sesama..
Time mcm gini la bole jumpa other family members/hubby/anak2

So..itu je gambar yg ada dlm simpanan.. Nak tengok lebih2..kena tunggu dr pengantin..hehehe

Next...sape punya wedding lagi yer??


3 comments:

Iza Shariza said...

cik ana punye wedding lerr... amiinn...

aYeNz said...

waaahhh...time kasih wat entry utk yen..hehe..i like..like..like..like..like..like..like..like..

thnx kak hana sudi tumpangkan tmpt bersanggah..sediakn bfast yg sedap..be one of my best person spnjang wedding..hahahaha..

tgu wed kak hana lah plak..mudahan diketemukan dgn jodoh yg terbaik utk akak secepat mungkin..aminnnn

... said...

gambar saya tak de ke huhuhu...;)